Η Eκδήλωση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών «Δανιηλής» στο 20ο Forum Ανάπτυξης

soroptimistikosΤην Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρία με θέμα : "Ελληνικός παραδοσιακός χορός: Από το παραδοσιακό χορευτικό φαινόμενο στη σύγχρονη τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη"

με ομιλητή τον κ. Γρηγόρη Μικρώνη, μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών για τη διδασκαλία του Ελληνικού παραδοσιακού χορού. Στη συνέχεια θα υπάρξει ανοικτή συζήτηση με το κοινό αναλύοντας «Τη χρησιμότητα του χορού στο άτομο και την κοινωνία» και εισηγητές τους : Κάτια Σαβράμη, Χορολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών & τον Γρηγόρη Μικρώνη, μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών για τη διδασκαλία του Ελληνικού παραδοσιακού χορού.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα εικοσάλεπτο μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό σχήμα ΄΄Vibrato΄΄ το οποίο δημιουργήθηκε το 2002 και από το 2015 έχει ενταχθεί ως τμήμα στον οργανισμό της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αθανασακόπουλου.

Last modified on Wednesday, 08/11/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας