Εντυπωσιακή επανεκλογή Κώστα Νικολούτσου στο Επιμελητήριο Ηλείας

nikoloutsosΜε ποσοστό που έφτασε το 69,04% αναδείχθηκε νικήτρια η «Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη της Ηλείας» με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Κώστα Νικολούτσο στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηλείας, οι οποίες διεξήχθησαν το περ. Σαββατοκύριακο στον Πύργο.

Η παράταξη του κ. Νικολούτσου συγκέντρωσε 1.224 ψήφους σε σύνολο 1.773 εγκύρων ψηφοδελτίων, καταλαμβάνοντας τις 14 από τις 21 έδρες του ΔΣ.

Η παράταξη «Ηλείων Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Κώστα Λάμπρο έλαβε 492 ψήφους και ποσοστό 27,75% καταλαμβάνοντας 6 έδρες, ενώ εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ.με μία έδρα (στις Υπηρεσίες) θα έχει η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Χρ. Γιάνναρο με 57 ψήφους και ποσοστό 3,21%.

«Πρόκληση για περισσότερη δουλειά»

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ανέφερε τα εξής: ««Η μεγάλη τιμή που μας έκανε η επιχειρηματική κοινότητα της Ηλείας, αναθέτοντάς μας, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την τετραετία 2017-2021 αποτελεί πρόκληση για περισσότερη δουλειά και αποτελεσματικότητα στη νέα θητεία μας. Θα ακολουθήσουμε τους δρόμους που ήδη έχουμε ανοίξει, με τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη διαδικτυακή μας λειτουργία, την αναβάθμιση της αναπτυξιακής μας εταιρείας τη διαρκή ενημέρωση στα πλέον επίκαιρα θέματα για τα μέλη μας, τη συμμετοχή μας σε πολλές δράσεις ανάδειξης τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών και στον κυρίαρχο παρεμβατικό μας ρόλο με σοβαρότητα και κύρος για τον επιμελητηριακό θεσμό. Με πίστη στις δυνατότητές μας και μεγαλύτερη πλέον την ευθύνη ανοίγουμε και νέους δρόμους που αφορούν στην Καινοτομία, την Γυναικεία και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα. Αυτονόητη εξ’ άλλου είναι και η συνέχεια των παρεμβάσεών μας για τα θέματα των υποδομών της Ηλείας, για τα οποία η στάση μας θα είναι διεκδικητική και ανυποχώρητη. Με την τακτική που δεν θα βασίζεται μόνο σε φωνές ή διαμαρτυρίες αλλά θα έχει συγκεκριμένη στόχευση με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις και με την ίδια συνεπή στάση απέναντι στα προβλήματα του τόπου και την ανάγκη επίλυσής τους. Επιδίωξή μας τέλος, είναι η συμπαράσταση και η ενεργό συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας. Με αυτές τις σκέψεις θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία των Επιμελητηριακών εκλογών και πολύ περισσότερο εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν.»

lebentis

Κ. Λεβέντης: «Στόχος μας η πρόοδος»)

Ο Κώστας Λεβέντης από την πλευρά του ανέφερε πως «Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών που ψήφισαν, μας έδωσε μια αδιαμφισβήτητη εντολή ευθύνης. Ευθύνη να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς καθυστερήσεις, για το κοινό συμφέρον. Η ”επόμενη μέρα” πρέπει να μας βρει πιο ενωμένους και αποτελεσματικούς από κάθε άλλη φορά. Το αποτέλεσμα μιας διάφανης δημοκρατικής διαδικασίας δεν περιλαμβάνει «νικητές» και «ηττημένους». Περιλαμβάνει πλειοψηφούσα και μειοψηφούσα άποψη. Στόχος να συνθέσουμε όλες τις απόψεις και να φέρουμε πρόοδο και ευημερία στα μέλη μας και στον τόπο μας. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλες κι όλους σας, για την τεράστια σε έκταση «πρωτιά» που μου χαρίσατε με την ψήφο σας, στο Τμήμα Υπηρεσιών. Σας είμαι ευγνώμων. Σε όσες και σε όσους με ψηφίσατε, αλλά και σε όσους δεν με ψηφίσατε, αλλά συμμετείχατε στις εκλογές. Θα είμαι στο πλευρό σας με όλη τη δύναμη που μου δώσατε. Με την ματιά στo μέλλον».

Last modified on Friday, 22/12/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας