Αγιασμός στο λιμάνι της Τιτάν με μεγάλη προσέλευση εργαζομένων και συνταξιούχων της εταιρείας

titan 1Ο καθιερωμένος εορτασμός των Θεοφανίων πραγματοποιήθηκε και φέτος στο λιμάνι του εργοστασίου Δρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ. Τον αγιασμό των υδάτων τέλεσαν οι πατέρες Δημήτριος Τσορδιάς, εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δρεπάνου και Νικόλαος Τερεζόπουλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Αραχωβιτίκων.

Πολλοί νέοι αλλά και μεγαλύτεροι τήρησαν το έθιμο πέφτοντας στη θάλασσα για τον σταυρό, τον οποίο έπιασε ο Παναγιώτης Μαρούλης, ιδιωτικός υπάλληλος από την Πάτρα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής του εργοστασίου Δημήτρης Παπαγεωργίου πλαισιωμένος από εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχής ενώ συγκινητική ήταν και η παρουσία πλήθους συνταξιούχων της εταιρείας.

Ο καλός καιρός συνέβαλε ώστε η προσέλευση να είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων.

titan 2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων, Κ. Χριστόπουλος, Θ. Ξυλιάς και Ι. Τσιμπούκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Κυριακουλόπουλος, οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κορυζής και Χαράλαμπος Γεωργαντάς, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ρίου Σημαιοφόρος Λ.Σ.Θ. Λίμπας, ο Υποδιοικητής Ρίου Ανθυπασπιστής Λ.Σ.Μιχ. Μητρούλιας,ο Αρχικελευστής Λ.Σ. Κ. Θεοδωρόπουλος, καθώς και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αραχωβιτίκων Κ. Μιχαλόπουλος και Ψαθοπύργου Γ. Καραμπούλας.

Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά.

Τελευταία Ενημέρωση : Παρασκευή, 12/01/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Video Gallery

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Απόψεις

Αρχή Σελίδας