«Σε δουλειά… Να βρισκόμαστε;;;» Ανοίγει τα φτερά του ο 53ος Κρυμμένος Θησαυρός

afisa krimmenouΤο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού φτάνοντας αισίως στην 53η χρονιά του, βάζει πλώρη για το συναρπαστικό ραντεβού του με συμμετέχοντες και θεατές υποσχόμενο απανωτές ευχάριστες εκπλήξεις και διασκεδαστικές περιπέτειες και μεταδίδοντας την αναλλοίωτη νεανική δύναμη, φρεσκάδα και ζωντάνια του σε όλη την πόλη.

Πενήντα τρία χρόνια μετρά το καρναβαλικό ρολόι του Κρυμμένου Θησαυρού και όλα αυτά τα χρόνια οι εμπειρίες και οι συναντήσεις με το κέφι, την ευρηματικότητα, τη φαντασία, την ανατροπή, τη συλλογική δράση και τη δημιουργία πολλαπλές.

Από τις εκδηλώσεις αιχμής του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Κρυμμένος Θησαυρός διατηρεί απτόητα τα καρναβαλικά όνειρα και αστείρευτες τις αποθήκες έμπνευσης των πληρωμάτων,  τα οποία με την ασίγαστη δράση και ενέργειά τους θεμελιώνουν με τον ιδανικό τρόπο την αυθεντική εικόνα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας καταθέτοντας τον καλύτερο καρναβαλικό εαυτό τους.

Προσαρμοσμένο στο κεντρικό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 για την Ανεργία, έχει φέτος τον τίτλο «Σε δουλειά … να βρισκόμαστε;;;» και μέσα από γρίφους, νυχτερινά παιχνίδια πλοήγησης, θέματα και παιχνίδια θεαμάτων και βραβεία θα ενεργοποιήσει το καρναβαλικό δαιμόνιο των κυνηγών.

Το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού θα αρχίσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με το πρώτο νυχτερινό παιχνίδι πλοήγησης με θέμα «Τα ζώδια της ημέρας», που αναμένεται να αναστατώσει ευχάριστα την πόλη και να δώσει καρναβαλικό χρώμα στη νύχτα.

Θα ακολουθήσουν άλλα δυο νυχτερινά παιχνίδια πλοήγησης την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με τους τίτλους «Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος» και «Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα» αντίστοιχα.

*Η ώρα έναρξης των νυχτερινών πλοηγήσεων και του Κυνηγιού για την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού θα γνωστοποιούνται από τις αντίστοιχες ραδιοφωνικές εκπομπές της ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM.

Η προκριματική φάση των Θεαμάτων (Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 17.00 στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ και σε περίπτωση βροχής στην «Αίγλη» στη Veso Mare. Τα πληρώματα θα παρουσιάσουν τα τρίλεπτα θεάματά τους, αφού θα έχουν επιλέξει για το θέαμά τους μια κατηγορία ανάμεσα σε Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό και θα έχουν δηλώσει την επιλογή τους στην Ομάδα του παιχνιδιού. (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50-75-100). Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού θα βαθμολογήσει τα συμμετέχοντα πληρώματα σε κάθε κατηγορία δίνοντας κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί). Από τη φάση αυτή θα προκριθούν τα τρίλεπτα από κάθε κατηγορία, τα οποία θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α’ στη φάση «Τα Καλύτερά μας».

Επίσης θα πραγματοποιηθούν η φάση πλατείας με τίτλο «Μας πήρε η μπάλα» (αγωνίσματα για μεγάλα παιδιά) την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 17.00 στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ και οι Εικαστικές Δημιουργίες των πληρωμάτων με τίτλο «Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 10.00 στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Και στις Εικαστικές Δημιουργίες θα υπάρξει κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί).

Τα θέματα του Δημάρχου Πατρέων, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων και της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού θα μεταδοθούν ραδιοφωνικά από την ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 16.00.

Tις δράσεις του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (φάση πλατείας, προκριματική φάση θεαμάτων, εικαστικές δημιουργίες, «Τα Καλύτερά μας» και όλες τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ Πάτρας) όπως και την απονομή των βραβείων την Καθαρή Δευτέρα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Νατάσσα Τραγουστή.

Το πλήρες πρόγραμμα του φετινού παιχνιδιού έχει ως εξής:

53ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

«Σε δουλειά…να βρισκόμαστε;;;»

 Σάββατο 27 Ιανουαρίου

1η Νυχτερινή Πλοήγηση «Τα ζώδια της ημέρας» (Οδηγίες από ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM στις 16.00)    Σύνολο: 240 βαθμοί.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 

2η Νυχτερινή Πλοήγηση «Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος» (Οδηγίες από ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM στις 16.00)    Σύνολο: 200 βαθμοί.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 

3η Νυχτερινή Πλοήγηση «Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα»  (Οδηγίες από ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM στις 16.00)    Σύνολο: 200 βαθμοί.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 

Φάση Πλατείας «Μας πήρε η μπάλα» (αγωνίσματα για μεγάλα παιδιά)  ώρα: 17.00  Πλατεία Γεωργίου Α΄ . Σύνολο: 320 βαθμοί.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 

Θεάματα στημένα από τα καρναβαλικά πληρώματα – Προκριματικά (3λεπτη παντομίμα ή 3λεπτη σάτιρα ή 3λεπτο χορευτικό) ώρα: 17.00  Πλατεία Γεωργίου Α΄ Σε περίπτωση βροχής στην «Αίγλη» στη Veso Mare. Mέγιστη βαθμολογία: 100 βαθμοί.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 

Ραδιοφωνική μετάδοση θεμάτων Δημάρχου Πατρέων, Προέδρου Κ.Ε.Δ.Π. Κ.Π., Ομάδας Κρυμμένου Θησαυρού (Α΄ Μέρος)  ώρα: 16.00  ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM.  Σύνολο: 400 βαθμοί.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

-«Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει» - Εικαστικές δημιουργίες ώρα: 11.00 Πεζόδρομος Αγίου Νικολάου  Μέγιστη βαθμολογία: 100  βαθμοί.

-Ραδιοφωνική μετάδοση θεμάτων Ομάδας Κρυμμένου Θησαυρού (Β΄ Μέρος) ώρα: 16.00  ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM. Σύνολο: 440 βαθμοί.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 

-Εύρεση 53ου Κρυμμένου Θησαυρού  (Οδηγίες από την ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM στις 17.00)   Σύνολο: 18 βαθμοί.

-Παράδοση σακούλας πληρωμάτων ώρα: 19.00-21.00  Καρναβαλικό Γραφείο

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

«Τα καλύτερα μας» - Βραβεία Θεαμάτων (Παντομίμας - Σάτιρας - Χορευτικού)  ώρα: 18.00 Πλατεία Γεωργίου

Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Απονομή βραβείων 53ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού  ώρα: 19.00  «Αίγλη»-Veso Mare.

Τα βραβεία, που αφορούν στο 53ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, είναι:

α)για την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού (11/2)

β) βραβεία γενικής βαθμολογίας (τα 10 πρώτα και το 53ο της γενικής τελικής κατάταξης-βαθμολογίας)

γ) βραβεία Θεαμάτων (τα τρία πρώτα σε κάθε κατηγορία: Παντομίμα, Σάτιρας, Χορευτικό, 16/2).

Γενικό σύνολο βαθμών, μέγιστη βαθμολογία: 2018 βαθμοί.

Όλα τα βραβεία του παιχνιδιού θα δοθούν μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων την Καθαρή Δευτέρα 19/2.

Η Ομάδα του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού αποτελείται από τους Μεντζέλο Μολοχίτη, Γιάννη Κοψίνη και Λέα Τσόγκα.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα. Και το παιχνίδι αρχίζει…

Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ένα ταξίδι με πρωτότυπα παιχνίδια, γρίφους, κουίζ, σπαζοκεφαλιές, προκλήσεις, διαδρομή στην ιστορία της πόλης μας, θεαματικά παιχνίδια και απίστευτα απρόοπτα.

Μοναδικό στο είδος του, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού αποκαλύπτει τη συναρπαστική μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού, προσφέρει έντονες συγκινήσεις και δημιουργεί δυνατές φιλίες.

Στη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι την κορύφωση του Παιχνιδιού, οι πολίτες της Πάτρας θα ξαφνιαστούν από τις δράσεις, ενώ τα Καρναβαλικά Πληρώματα θα κληθούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις, ικανότητες, εφευρετικότητα, πνεύμα συνεργασίας και την καρναβαλική σκέψη τους.

Η ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού εύχεται σε όλους τους Πατρινούς «Καλό Καρναβάλι» και στους συμμετέχοντες «Καλό Κυνήγι».

krimenos 1  krimenos 6  krimenos 7 
 krimenos 9  krimenos 4  krimenos 5
 krimenos 8  krimmenos 2  krimenos 10

Last modified on Tuesday, 23/01/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας