Ξεχώρισε και φέτος η ΛΟΥΞ

loux awardsΤα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ τιμήθηκαν για ακόμη μια χρονιά στα Creative Greece Awards 2018, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιoυ forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στο Wyndham Grand Athens Hotel.

Σε μια βραδιά ανάδειξης και επιβράβευσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, η Λουξ τιμήθηκε με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας CreativeGreece 2018, ξεχωρίζοντας για ακόμη μία φορά ως μία από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτων Μαρλαφέκας, ο οποίος παρεμβαίνοντας, τόνισε τη σημασία της εξαγωγικής δραστηριότητας και των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στις αγορές του εξωτερικού για τη διαδικασία επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Στο ετήσιο forum εξωστρέφειας που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και τους ισχυρότερους ομίλους της ελληνικής αγοράς, πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι, εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου εξωστρέφειας και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου.

Η Λουξ υιοθετώντας έναν συνεπή εξωστρεφή χαρακτήρα αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα έχοντας επιτύχει παρουσία σε 24 χώρες του εξωτερικού και εκπροσωπεί καθημερινά τις ελληνικές αυθεντικές γεύσεις, με υψηλής ποιότητας προϊόντα, στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία.

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας