Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

perifereiako sumboulioΣυνεδριάζει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα και ώρα 15.00΄, το Περιφερειακό Συμβούλιο, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα, με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η υπογραφή Πρωτοκόλλου με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η συστέγαση του Γραφείου της με υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο κτίριο επί της Ακτής Δυμαίων, με στόχο τη διεύρυνση του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Ακόμη, μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν προς έγκριση είναι η  υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας», προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, αλλά και η διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης για την «Αντιμετώπιση Απρόβλεπτων Προβλημάτων Οδικής Ασφάλειας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, για την τριετία 2019-2021».

Επίσης, πρόκειται να συζητηθεί η χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, των εργασιών  ολοκλήρωσης και ανακαίνισης κτιρίων του Πανεπιστημίου Πατρών, προϋπολογισμού  3.300.000 ευρώ, όπως επίσης η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στους Δήμους Ανδραβίδας- Κυλλήνης, Αιγιάλειας και Πηνειού.

Last modified on Monday, 22/10/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας