Βιολογικά λικέρ χωρίς ζάχαρη από την Aithra Premium Spirits

aithra

Η Aithra Premium Spirits είναι μία start-up και ειδικεύεται στην παραγωγή exclusive βιολογικών λικέρ χωρίς ζάχαρη, κατάλληλα ακόμα και για ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη. Χρησιμοποιούν κυρίως  βιολογικά ελληνικά προϊόντα και ελληνικό παραδοσιακό τσίπουρο, αντί της τυπικής αλκοόλης ποτοποιίας.   

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 3 περίπου μήνες σαν χόμπι όταν, κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών στο τμήμα Γεωλογίας, ο Λευτέρης Γεωργουλάς και της Κωνσταντίνα Καρανίκα άκουσαν  για κάποια σεμινάρια που προσέφεραν οι συντονιστές του POS4Work, όπου και αποφάσισαν να συμμετάσχουν. Παράλληλα με τα σεμινάρια ξεκίνησε και η συμμετοχή σε διαγωνισμούς για νεοφυείς επιχειρήσεις  και μέχρι τώρα η νέα start–up έχει λάβει μέρος σε  τρεις από αυτούς. Ο πρώτος διαγωνισμός ήταν το NBGSeeds της Εθνικής Τράπεζας στον οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον της εταιρείας REZOS BRANDSΑ.Ε. που προθυμοποιήθηκε να κατευθύνει συμβουλευτικά τους νέους startupers. Με τη συμμετοχή της  στον διαγωνισμό Mindspace Challenge της Πάτρας η Airthra  κατάφερε να προκριθεί  στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα, με έπαθλο 8000€ και ένα επιμορφωτικό ταξίδι στις Η.Π.Α. Η Τρίτη συμμετοχή ήταν στο  «Διαγωνισμό Καινοτομίας Re-Startup Patras2k19», από τον  οποίο προέκυψε σημαντική εμπειρία και καθοδήγηση.

Πρόσφατα συμμετείχε στην 6η έκθεση Patras IQ στο περίπτερο της θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων POS4Work.

Οι ιδρυτές της Aithra Premium Spirits θέτουν ως προτεραιότητα την περαιτέρω  έρευνα και ανάπτυξη για τα προϊόντα που παράγουν και την προώθηση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Last modified on Wednesday, 01/05/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας