Στην Πάτρα ο Φώτης Κουρμούσης τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στην κοινή εκδήλωση του ΤΕΕ, του Επιμελητηρίου και του Δικηγορικού

fotis kourmousis

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας μαζί με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων» την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, τ.κ. 26221, Πάτρα)

Στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) θα παρουσιάσουν το νομοθετικό πλαίσιο της προστασίας της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, θα εστιάσει στην παρουσίαση του πλαισίου ρύθμισης οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17:00 - 17:30 Χαιρετισμοί Προέδρων

17:30 - 18:30 Παρουσίαση του νομικού πλαισίου για την προστασία της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών προσώπων.

Εισηγήτρια : Θεώνη Αλαμπάση, Προϊσταμένη Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Συμβουλών της ΕΓΔΙΧ.

18:45 – 19:30: Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την προστασία της κύριας κατοικίας και για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών προσώπων. Εισηγήτρια: Παρασκευή Χαμηλού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Σχεδιασμού κ Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ.

19:30 - 20:00 Εισήγηση Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση για τις Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ κ ΕΦΚΑ.

20:00 – 21:00 Ερωτήσεις - Συζήτηση

Last modified on Friday, 04/10/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας